הקאות בלילה- ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/01/2018 | 14:53 | מאת: לורל

שלום ד״ר, בתי בת השנתיים מקיאה כבר ארבעה לילות ברצף. חשוב לציין מאחר וחשדתי שהגורם הוא האוכל, בכל יום אכלה משהו אחר אז זה לא יכול להיות קשור באוכל. חשדתי שזה החלב וגם את הסימילאק הפסקי ערב אחד וגם אז הקיאה. במהלך היום הכל כרגיל, הולכת לגן- אין שום שינוי. היא ישנה עם כרית. ההקאות הם סביב 2 בלילה כאשר היא הולכת לישון ב 8 בערב.. והיא מקיאה גושי אוכל ולא רק נוזלים מה שמוזר.. ולכן זה מאוד מוזר ומדאיג אותי. אשמח לעזרתך

שלום, אני מציע שתגיעו לרופא המטפל לבדיקה ויתכן ויש מקום לייעוץ של גסטרו ילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים