קוליק לתינוק בין כמה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/01/2018 | 16:23 | מאת: רעות

שלום רב הבן שלי בן 6 ימים ומלפני יומיים התחיל לבכות המון בעיקר בשעות אחרי הצהרים הערב...ראיתי בהרבה אתרים על התופעה "קוליק" רציתי לדעת האם ייתכן שהיא תיהיה בשבוע הראשון של התינוק ? באתרים ראיתי שהתופעה מופיעה לאחר גיל שבועים... תודה... במידה ולא ייתכן שהתופעה תתחיל ככ מוקדם מה עוד האפשרויות לאי שקט הגדול של התינוק אף על פי שאוכל בצורה טובה ואין הסבר מתקבל מדוע הוא בוכה ככ הרבה..

שלום, יכולות להיות סיבות רבות לבכי הזה. בכל מקרה עקב גילו הקטן גשו שרופא יתרשם ממנו.

מנהל פורום רפואת ילדים