אבחנה לפעוט של Croup

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/01/2018 | 23:24 | מאת: Oc

שלום, אנחנו חיים לאחרונה בארהב והרופאה אבחנה את הפעוט בן השנתיים עם croup. מה זה אומר? איך בעצם אבחנה? ואיך אדע שהטיפול שניתן נכון? תודה מראש, אס.

שלום, אינני יודע על סמך מה בוצע האבחנה ויש לי רק לסמוך על רופאת הילדים שהיא יודעת מה היא מאבחנת. זאת מחלת השעלת והיא מטופלת ע"י אנטיביוטיקה.

21/01/2018 | 18:39 | מאת: Oc

היות ועבר כמעט שבוע ובינתיים היינו אמורים להתחיל סטרואידים, הצלחתי להבין שכנראה מדובר בסטרידור, דלקת במערכת הנשימה העליונה.

מנהל פורום רפואת ילדים