תינוק מחרחר ומשתנק בארוחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/01/2018 | 16:39 | מאת: אמא

שלום, יש לי תינוקת בת חודש וחצי, מאז שנולדה היא פולטת אחרי הארוחה מיד או אחרי כמה שעות, מזה יומיים התחילה לחרחר וכן משתנקת יותר מעשר פעמים בזמן הארוחה, ואחרי הארוחה היא ממשיכה להשתעל כמו שהאוכל חזר לה, לא יודעת מה לעשות, האם זה סימני ריפלוקס? מוסיפה שהיא לפעמים עוצרת את הנשימה בזמן הארוחה מה שמחמיר את המצב, אשמח לקבלת ייעוץ תודה

שלום, אכן מדובר ברפלוקס וניתן לטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים