בכי לקראת סוף הארוחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/01/2018 | 13:16 | מאת: קרן

שלום ד"ר בני בן החודשיים החל ביומיים האחרונים לבכות לקראת סוף הארוחה ( אוכל מטרנה בבקבוק-90 cc). אחרי שאוכל 50-60 מתחיל להאדים, להזיז את הידיים ולהוציא את הבקבוק מהפה ולפעמים גם בוכה. יש לציין שזה לא בכל הארוחות קורה, אך ברובן ועובדה נוספת היא שהוא משחרר גזים בטיטול תוך כדי האוכל ומקפל ומותח את רגליו לסירוגין.לאחרונה יש גם קצת קושי ביציאות. עוד אציין שתמיד אחרי גרעפס או במהלכו האוכל עולה לו ולעיתים הוא פולט ולעיתים בולע חזרה ותמיד בוכה אחרי אוכל. מה לדעתך הבעיה? האם זהו ריפלוקס או תופעות של גזים ומה עצתך? תודה מראש

שלום, מהתיאור שלך זה נשמע כמו רפלוקס. התוכן של האוכל עולה לו וגורם לו לצריבה וכאב ולכן הוא בוכה. אני מטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואשמח לעזור גם לכם .

מנהל פורום רפואת ילדים