בילירובין גבוה ....

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/01/2018 | 13:02 | מאת: אודליה

בעקבות כאבים חזקים בכף היד בני בן 15 נשלח לבדיקות דם. הכל תקין למעט בילירובין טוטאל 1.9 בילירובין ישיר 0.3 השאר תקין. רופאה ביקשה לחכות 3 חודשים וחזרנו על הבדיקות בילירובין טוטאל עלה ל 2 בילירובין ישיר עלה ל 0.35 נשלחנו לבצע אולטראסאונד בטן ואני ממש חוששת. מה זה יכול להיות?? הרופאה שללה ת.גילברט כי 2 הפרמטרים עלו. מה דעתך? מה זה יכול להיות בגיל כזה? האם יש חשש למחלה מסוכנת לא עלינו?? האם לא מסוכן לחכות חודשיים לבדיקת אולטראסאונד הילד מרגיש נפלא...מה זה יכול להיות לדעתך?? כמובן שהכאבים ביד חלפו כלא היו תפקודי הכבד תקינים בכל הבדיקות

שלום, זה אכן מצדיק בירור ואני ממליץ לגשת לרופא גסטרו מומחה לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים