מחלת hsp גנטית? תאומות שסובלות מאותה מחלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/01/2018 | 23:30 | מאת: מורן

לפני כשנה וחצי בתי הייתה אז בת 5.5 הובחנה עם hsp מאז היו מספר התקפים ומזה 9 חודשים שאין כלום, היום אחותה התאומה (כבר בנות 7) גם כן פיתחה את אותם תסמינים והרופאים קבעו רק על סמך ההבחנה של אחותה hsp וזאת עוד לפני בדיקות דם וכו, האים מדובר במחלה גנטית? תאומות שחוו את אותה מחלה (נחשבת נדירה יחסית). מה הטיפול המומלץ? הילדה סובלת מכאבי פרקים נוראיים.

שלום, ראשית צריך להיות בטוחים באבחנה. אם אכן זאת אותה מחלה הרי שהטיפול זהה למה שאחותה קיבלה. אין לי משהו טוב יותר להציע

מנהל פורום רפואת ילדים