חום נמוך ממושך אצל בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/01/2018 | 13:33 | מאת: אלמונית

שלום, הבן שלי בן 4. בחודשיים האחרונים היה חולה הרבה (3 פעמים במחלות חום), המחלה האחרונה לפני שבועיים היתה עם 40 חום ושלשולים מימיים. תוך 3 ימים החום עבר והשלשולים פחתו ולא מימיים אבל עדיין שלשולים. מה שהכי מטריד אותי הוא שלפעמים הוא מרגיש לי קצת חם, אני מודדת 37.5 ואחכ יורד וזה כך כבר שבועיים. אני יודעת ש 37.5 לא נחשב חום אבל זה בטוח לא החום הקבוע שלו ונראה לי לא תקין. אשמח לעצה

שלום, אלה שרידים של המחלה שהייתה לו. תני לו פרוביוטיקה לילדים

מנהל פורום רפואת ילדים