פליטות אצל תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/01/2018 | 18:46 | מאת: טלי

שלום, התינוקת שלי בת חודש והיא פולטת אחרי כל ארוחה ולפעמים דרך האף, הפליטות יכולות להיות אחרי ההאכלה או אחרי שינה של 2-3 שעות, היא אוכלת סימלאק אדוואנס, האם היא סובלת מרפלוקס? האם יש קשר למשקל התינוק בפליטות? היא נולדה במשקל 2300 גרם והיא עולה בסדר, אשמח לקבל ייעוץ תודה

שלום, זה בהחלט מתאים לרפלוקס. אני מטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי שגורם להבשלה של המנגנון המונע מאוכל לעלות לושט. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים