חולצה רטובה מריור ילד בן 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/12/2017 | 21:48 | מאת: ענבל

שלום, הבן שלי בן 3 וחודשיים מרייר הרבה. כמובן שאנו מטפלים על ידי מרפאה בעיסוק ושחייה. בגן לא שמים לו סינר וכתוצאה מכך החולצה שלו מאוד מאוד רטובה. ביקשתי שישימו לו סינר והתגובה הייתה: תביאו לנו מכתב מרופא שבו כתוב שזה גורם לנזק כלשהו.

שלום, הוא מרייר כנראה עקב כך שהוא נושם עם פה פתוח וכנראה סובל מהגדלת שקד שלישי. לא בטוח שיהיה לו נעים להסתובב עם סינר אך אם אתם צריכים מכתב יש לשם כך רופא מטפל. לגבי הנשימה עם פה פתוח אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים