חום גבוה גם עם אנטיביוטיקה ואקמול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/12/2017 | 18:09 | מאת: מעיין

אני בת 13 כמעט, ולפני כשלושה ימים התחלתי לחלות. הרגשתי ממש לא טוב וקמתי בבוקר עם 38.5. בערב הלכנו לרופא והוא אמר שיש לי דלקת גרון. אבל זה לא הגיוני משום שהגרון שלי לא כואב כלל! הוא נתן לי אנטיביוטיקה למשך שבוע ימים. יום אחריי הרגשתי שיפור משמעותי בהרגשה שלי. בוקר למחרת קמתי עם 39 ולקחתי אקמול (מיותר לציין שאני פוחדת מהקאות מגיל קטן ברמה מחרידה, ואני שונאת תרופות.) לקח לי בערך שעה לקחת את האקמול ועשיתי בעיות לאמא שלי, אני ילדה מאוד פרנואידית. כמובן שלקחתי את האנטיביוטיקה בבוקר ובערב. היום, בצהריים הלכתי לישון וקמתי עם 39.5, התחלתי לבכות בלי הרף, לא משנה כמה ניסו להרגיע אותי. לקחתי אקמול ועברו בערך שלוש שעות. מדדתי שוב חום עכשיו והחום פשוט לא יורד! גם האנטיביוטיקה לא משפיעה וגם האקמול לא משפיע! אמא שלי לא ממהרת ללכת לרופא ואני בקושי מתפקדת, קשה לי להזיז את העיניים, קשה לי לדבר ולהשתעל, והתפקוד הכללי שלי ממש גרוע ואני מאוד פוחדת שיקרה לי משהו והחום לא ירד.

22/12/2017 | 18:14 | מאת: מעיין

ואני שוקלת 34 אם זה הכרחי.

שלום, זאת קרוב לודאי מחלה וירלית שלוקח לה עד שבוע ימים להחלים ממנה. לא לדאוג ולא יקרה לך כלום. סבלנות והחום ירד לבסוף. ברור שאת מרגישה ברע אבל זה יסתדר עם עוד מעט סבלנות.

מנהל פורום רפואת ילדים