מחלת הנשיקה.......................

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/12/2017 | 21:08 | מאת: עדי

שלום רב בני היקר בן 2.6 חלה לפני 3 חודשים במחלת הנשיקה. רק עכשיו עלו על כך שזה מה שהיה לו. היה לו חום מאוד גבוה ..41 וסבל לראשונה בחיו מפרכוס חום. לפי הבנתי מחלת הנשיקה נגרם מנגיף ההרפס שיכול במצבים חמורים גם לגרום לפרכוסים. אציין רק שבמשך שנתיים הוא היה מעלה חום לרמות גבוהות אך מעולם לא סבל מפרכוסים. האם רוב הסיכויים שהנגיף הוא זה שגרם לזה ? ואם יהיה לו וירוס או סתם דלקת בגרון זה לא יקרה? תודה מראש

שלום, זה ממש לא וירוס ההרפס וזה בהחלט לא קשור לסוג הוירוס. זה בהחלט לא מבטיח שיחזור בעתיד

מנהל פורום רפואת ילדים