הקאות בלילה בתדירות גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/12/2017 | 00:02 | מאת: אתי

תופעה שהחלה לפני כשנה, תחושת בחילה באמצע הלילה ואך ורק בלילה כשאני כבר ישנה, מקיאה בין 1-3 פעמים ברגע שחשה את הבחילה ואז זה עובר, מתעוררת בבוקר כאילו כלום לא קרה מלבד קצת תשישות. זה התחיל לפני שנה בפעם הראשונה זה קרה שוב אחרי שלושה חודשים ואז שוב אחרי חודשיים ובחצי שנה האחרונה זה קרה בתדירות גבוה יותר בחודש האחרון הקאתי פעמיים. מקיאה אוכל שנראה לא מעוכל. הרופאת משפחה מתייחס בקלות ראש לתופעה. מה זה יכול להיות? ולאיזה בדיקות יש עלי ללכת?

שלום, עלייך לפנות לרופא גסטרו. קרוב לודאי שיש בעיה של רפלוקס וזה כמובן מחמיר בשכיבה.

מנהל פורום רפואת ילדים