קם משינה בצרחות ובבכי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/12/2017 | 20:35 | מאת: אדווה

היי, הבן של מגיל חודשיים ועד היום (7 חודשים) קם לעיתים די קרובות משינה בצרחות ובבכי. גם אם זו שינה של 20 דק' בצהרים או של שעתיים, או בלילה. לפחות פעם פעמיים ביום הוא יקום מהשניה בצרחות ובבכי. ( זה לא מרעב, לא מצמא, לא כי כואב לו משהו אפילו פעמיים הלכתי לרופאה לבדוק אם כואב לו האוזניים או משהו) ניסיתי כל דבר שעולה על דעתי. הסבתות טוענות שזה מחלום או משהו כזה. לי זה נראה כאילו לפעמים הוא לא זוכר שהוא נרדם באיזור איקס ונבהל מזה. בקיצור, בהיעדר סיבות נורמליות בחרתי להמתין שזה יעבור אבל כבר עברו חמישה חודשים וזה לא עבר. יש עצות?

שלום, ניתן להתייעץ עם יועצת שינה אך לא נראה שיש משהו רפואי מדאיג שגורם לתופעה.

מנהל פורום רפואת ילדים