דלקת בפה ....................

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/12/2017 | 21:28 | מאת: אילן

תינוקת כבת שנה במשקל 9 קג סובלת כבר 5 ימים מפצעים בפה לאחר 3 ביקורי רופא נמסר שאין מה לעשות זה עובר לבד. הילדה בוכה יום וליל ללא הפסקה בקושי אוכלת (בקבוק) אין מצב להתקרב לפה שלה בשום צורה ושום דרך. לאחרונה קיבלנו מרשם של זובירקס 4 סיסי 4 פעמים ביום. השאלה האם ניתן לעשות עוד משהו להקל על הכאב . ממש מיואשים ואובדי עצות. עזרתכם בבקשה

שלום, גשו לסופרפארם ותקנו טיפות טראומיל. שימו 10 טיפות במעט מים ותנו לה לשתות עם כפית כל שעה למשך 5-6 שעות. כל פעם אותה מנה של 10 טיפות במעט מים. זה יעזור

מנהל פורום רפואת ילדים