בת 16-יציאות מפוזרות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2017 | 17:06 | מאת: אנונמי

שלום,אני בת 16 ובערך שלושה ימים שהיציאות שלי הן לא רגילות הצואה שלי יוצאת בחלקים נורא קטנים ומפוזרים -מה שלא רגיל אצלי וקצת יותר קשה לי להוציא אותם מברגיל ברגיל יש לי חילוף חומרים נורא מהיר ולא היווה אצלי אף פעם שום בעיה לעיתים יש לי עדיין תחושת מלאות חשוב לי לציין שמלפני 3 חודשים גילו אצלי חיידק הליקובקטר והתחילו לי כאבים בערך חודש בצד שמאל של הבטן אבל בעיית היציאות התחילה רק מלפני 3 ימים אני נורא מודאגת שזה יכול להשאר כך לתמיד אשמח לעזרה,תודה

שלום, לעיתים יש שינויים ביציאות ואין זה מעיד על מחלה או בעיה. זה יחזור לעצמו

מנהל פורום רפואת ילדים