אופטלגין טיפות בהנקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2017 | 03:19 | מאת: נטלי

בני כמעט בן חודש ולקחתי מספר פעמים אופטלגין טיפות לשיכוך כאבי ראש וכאבים לאחר הלידה. בהמלצת בית החולים בו ילדתי נאמר לי כי אני יכולה לקחת גם אופטלגין כמשכך כאבים לאחר הלידה ובהנקה.. לקחתי מדי פעם. לא באופן קבוע ולא במינונים גבוהים אך עדיין..ועכשיו הבנתי עד כמה אופטלגין מסוכן גם עבורי ואינו מומלץ בהנקה. שאלתי היא איזה סיכון יכול להיגרם לתינוק דרך ההנקה בנטילת התרופה והאם באמת יכל להיגרם נזק משימוש שכזה?

שלום, לא קרה כלום ולא יקרה כלום. הכמות שעוברת אליו אם בכלל היא מזערית ביותר ואינה מזיקה.

מנהל פורום רפואת ילדים