חום שבוע ימים ללא ממצאים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/11/2017 | 17:15 | מאת: ימית

ערב טוב. בני בן השלוש וחצי מזה שבוע ימים עם חום . בימים הראשונים החום היה 40 מעלות ובתדירות גבוהה כל 3 שעות. בבדיקת רופא לא היו ממצאים. בוצע גם משטח גרון בדיקת אוזניים וריאות. לבני היסטוריה של דלקות ריאות מאחר ונולד שבוע 34..תאום פג והיה מונשם עשרה ימים. בשנה האחרונה מקבל טיפול מונע עם משאף ולא היתה דלקת ריאות נוספת. שלושת הימים האחרונים יש חום והילד עייף מאוד. החום 38.4 כל 12 שעות ויורד עם אדוויל . אתמול בבדיקה חוזרת שוב לא היו כל ממצאים והבדיקה תקינה. היום שוב חום 38.4. אין מרפאה פתוחה ..האם עלינו להילחץ? ללכת למיון? הילד עייף ומתלונן שכואבות לו הרגליים. מה זה יכול להיות?

22/11/2017 | 17:18 | מאת: ימית

שכחתי לציין. גם אחיו התאום היה עם חום בשלושה ימים הראשונים..אתמול גם נבדק והתגלתה דלקת אוזניים וקיבל אנטיביוטיקה. לא יודעת אם יש קשר בין שני המקרים אבל חשבתי שרצוי שאציין. תודה

מנהל פורום רפואת ילדים