עצירות וחום במשך שבוע לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/11/2017 | 00:07 | מאת: לינור

שלום רב מיואשת ומודאגת כותבת לך לגבי בני בן השנה מעל לשבוע מעלה חום אחת ליממה, בעיקר בלילה,38.5 . בנוסף לזה עצירות קשה מוחמרת מזה כ3 שבועות, ניתן נרות מהרופאה והחלפנו תרגובת מזון לדל לקטוז, מזה 4 ימים שמקבל תרכובת דלה וטרם נסתדר לו העצירות. הילד בוכה בנסיון לעשות יציאה והוא סובל ברמה שהוא בוכה כחצי שעה לאחר הנסיון ליציאות/ יציאות שיוצאות קשה מאוד.. מתוסכלים מאוד מהמצב יכול מאוד ליהות שמוציא שיניים האם החום קשור? יש אופציה שהחום קשור לכאבי בטן והעצירות?

שלום, נסו להקל על היציאות ע"י מתן אביליאק דרך הפה. זה ירכך את היציאה ויעזור לו.

מנהל פורום רפואת ילדים