תמ"ל לתינוק בן חודש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/11/2017 | 07:34 | מאת: נוי

שלום דר הבן שלי בן חודש וחצי בשבוע וחצי הראשונים אכל סימילאק ואז התחילו תופעות הגזים... החלפתי לו את האוכל למטרנה אקסטרה קר קומפורט נגד גזים. כבר חודש שלם שהוא אוכל רק את האוכל הזה ועדיין אין שיפור, הוא סובל מכאבים והתכווצויות כל עוד הוא ער... האם אני יכולה תוך כדי לשלב לו מטרנה אקסטרה קר רגילה? והאם אני יכולה בכלל לנסות לעבור בחזרה לסימילאק? ממתינה לתשובה תודה רבה

שלום, בכל מה שקשור לתזונה של תינוקות יש הרבה ניסוי ותהייה. את יכולה לנסות כל מני סוגי מזונות אבל צריך לזכור שלא בטוח שבעיית האי שקט שלו נובעת מגזים ויכולה להיות כתוצאה מרפלוקס (צרבת) גלוי או סמוי

מנהל פורום רפואת ילדים