האם זה בסדר לא לקחת שום כדור בזמן מחלה?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/11/2017 | 10:51 | מאת: גילי

היי אני בת 22 השבוע היתי חולה אני חושבת בצינון היו לי כאבי ראש חזקים כאבי גרון וחום 38.5 .. אני נגד כדורים כי אני מפחדת בעתיד מבעיות כבד..(אני בריאה) אז לקחתי ימי מנוחה בביית שתיתי תה והמון מים ולימון והעדפתי לסבול תכאבים מאשר לקחת משכך כאבים או אקמול.. עד שעבר.. האם זה בסדר או שאני מזיקה לגוף שלי? כי קראתי באיזה מקום שכל האנשים של פעם שהשתמשו רק ב״תרופות סבתא״ חיו רק חצי מהתוחלת חיים שלנו.. האם זה נכון? תודה רבה

שלום, אין כל סיבה לחשוש מהכדורים שציינת. הם מסוכנים רק בכמויות גדולות ומינונים גבוהים. אין טעם לסבול

מנהל פורום רפואת ילדים