אשמח למענה המהיר!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/11/2017 | 08:45 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב! בן 3 חודשים מצונן, יש נזלת, משתעל, מחרחר, אוכל פחות ממה שאוכל בדרך כלל ויש גם קשיי נשימה, בעיקר בלילה. הרופאה שלו תהיה רק מחר, האם זה משהו שיכול לחכות? האם יכול להעיד חס וחלילה על משהו רציני יותר כמו שעלת או דלקת ריאות? מה אוכל לעשות כדי לעזור לו? בינתיים שמתי בצל חתוך בחדר . אשמח לתגובתך המהירה תודה רבה דוקטור!

07/11/2017 | 20:46 | מאת: אמא מודאגת

דבר נוסף החום שלו עלה ל38.1 אז נתתי לו נובימול ואמשיך למדוד שוב חום בעוד כארבע שעות. עד מחר לבדיקת הרופא, יש משהו נוסף שאני צריכה לעשות ?

שלום, חשוב לזכור שהפורום אינו מענה למקרים דחופים. במקרים דחופים יש לגשת למוקד או מיון.

מנהל פורום רפואת ילדים