פטמה חסרה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/11/2017 | 11:49 | מאת: omri

דוקטור שינהר שלום רב. לבתי בת החודשיים ניתן לראות בבירור רק פטמה אחת השנייה נראית חסרה/שקועה. בכל מקרה הפנו אותנו לרופא גנטי בעניין זה. צירפתי תמונה שתוכל לבחון בעיניך המקצועיות האם זה משהו שאנו צריכים לחשוש ממנו ולטפל בהקדם או שזה דבר שיכול להסתדר עם הגדילה של בתי. לתשובתך בנושא אודה מאוד. בברכה.

שלום, אינני מצליח לראות מה ששלחת. אשמח לבדוק את הילדה ולחוות דעה

06/11/2017 | 12:07 | מאת: omri

דוקטור שינהר שלום רב. שלחתי את הקובץ שוב. אודה מאוד לחוות דעתך המקצועית. בברכה.

מנהל פורום רפואת ילדים