הפסקת ״האכלת חלום״.........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/11/2017 | 23:06 | מאת: מורן

שלום ד״ר בני בן 3 חודשים וניזון מתמ״ל. הוא אוכל כל 4 שעות בערך 180 cc , לפעמים טיפה פחות. יוצא שאוכל 5 ארוחות ביום כאשר אני נותנת לו האכלת חלום בשעה 22:30 בלילה ואז ישן עד הבוקר. הבנתי שהאכלת חלום לא בריאה לתינוק ורופאים ממש לא בעד. כעת אני רוצה להפסיק עם זה אך חוששת שאני אבלבל את התינוק עם ההפסקה, האם כדאי להפסיק באופן פתאומי ופשוט לתת לו בקבוק אחרון בערב ? האם הוא יקום באמצע הלילה בגלל השינוי? ואם כן ימשיך לישון עד הבוקר זה לא יותר מידי שעות ללא נוזלים? 10 שעות לא יכול להתייבש ?

שלום, את יכולה להמשיך ולהאכיל כפי שעשית עד עכשיו. בגיל הזה הם זקוקוים לארוחה בלילה.

06/11/2017 | 13:02 | מאת: מורן

תודה ד״ר אך רק לוודא שהבנת אותי נכון- ההאכלה ב22:30 היא מתוך שינה והרבה רופאים אמרו שזה ממש לא בריא ופוגע במנגנון הרעב הטבעי. בטוח להמשיך ולתת את ההאכלה הזו ?

מנהל פורום רפואת ילדים