וירוס של שלשולים והקאות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/11/2017 | 11:01 | מאת: אמא דואגת

היי דר', הבת שלי בת 9.5 חודשים, נכנסה לגן ב-1.9 ומאז פעם בשבוע-שבועיים חולה. בהתחלה חום ושיעול, אח"כ דלקת באוזן ונזלת ועכשיו וירוס של שלשולים והקאות. הוירוס התחיל בחמישי בצהריים בגן, לא הפסיקה לבכות ביום הזה, ביום שישי העלתה חום 38.5, ומאתמול מתנהגת רגיל מלבד שלשולים שנשארו וחוסר תאבון. היא אוכלת חצי ממנות שייתה מסיימת פעם בשלמותן ואז עושה תנועות של הקאה אז אנחנו מפסיקים להאכיל. בקבוקים אוכלת יותר טוב. בעניין הוא שהיא אוכלת בקבוק אז הקקי גם ככה מאוד נוזלי אחריו. איך נדע שנגמר השלשול? כמו כן, מתי אמור לחזור התאבון? מדאיג אותי שהיא בקושי אוכלת. מתי משתפר הנושא חולי בגן? מאז היא בגן היא כל הזמן חולה. כמה זמן זה נמשך לרוב? תודה רבה.

שלום, ניתן לשפר את היציאות ע"י מתן פרוביוטיקה באבקה לילדים. החולי בגן יכול להמשך לכל אורך השנה הראשונה בגן. ניתן למנוע או להפחית את החולי ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים