הקלה על גזים לתינוקת ,

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/11/2017 | 15:03 | מאת: טיפות ביוגאיה לתינוקת בת חודש ושבוע

תינוקת בת חודש וקצת נתקפת בכאבי הגזים הנוראיים במהלך היום וגם במהלך הלילה .. לפני יום נתתי לה 5 טיפות ביו גאיה בהמלצת רוקח ונראה כי עשה את הפעולה הפוכה, היא בוכה יותר מתכווצת יותר ( אציין שעושה קקי כל יומיים במרקם משחתי ותבעו צהוב, אוכלת מטרנה אקסטרה קר) האם יש קשר בין מתן הטיפות להחמרה במצב ?האם יתכן והפרטבטיוקה הזאת עושה גרוע יותר ? והאם מפעם אחת שקיבלה אפשר לדעת אם מתאים לה או לא תודה רבה

03/11/2017 | 15:11 | מאת: אנה

אני שמעתי מהמון אימהות שהביו גאיה רק החמיר להם את המצב.רשום על הביוגאיה גם אם אני לא טועה לשימוש מחצי שנה או 3 חודשים ומעלה אז פחדתי אפילו לנסות, מביאה לשלי סימיקול עוזר המון!

03/11/2017 | 15:15 | מאת: סיוון

ויש גם המון המון שממליצים ונתנו ודיווחו על שיפור פלאים .... כבר לא יודעת מה לחשוב ?! האם מפע אחת שנתתי אפשר להסיק שלא טוב לתינוקת?

שלום, ראשית לא בטוח שזה גזים ולא מדובר ברפלוקס שגורם לבכי מתמשך לכל אורך היום. אינני יודע אם הביוגאיה גורם להחמרה אך נראה לי שהבכי דוקא מקורו ברפלוקס. בכל מקרה אני מטפל בבעיות אלה ע"י טיפול הומיאופתי ואשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים