דלקת בשתן בגיל 2.8- דחוף!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/10/2017 | 16:22 | מאת: מאיה

שלום, בתי בת 2.8, גמולה מחיתולים. כבר כמה ימים שהיא התלוננה שכואב לה בזמן הטלת פיפי. עשיתי לה בדיקת שתן שיצאה תקינה. ותרבית שיצא- >100,000 CFU/ml התאמת הטיפול לחיידק שם החיידק שם האנטיביוטיקה קוד הרגישות תוצאת הרגישות הערות Proteus mirabilis . Proteus mirabilis Amoxicillin/Clavul A רגיש 4.0 Proteus mirabilis Ampicillin עמיד >=32.0 Proteus mirabilis Amikacin רגיש <=2.0 Proteus mirabilis Cephalexin רגיש 16.0 Proteus mirabilis Ciprofloxacin רגיש <=0.25 Proteus mirabilis Cefuroxime רגיש 4.0 Proteus mirabilis Ceftazidime רגיש <=1.0 Proteus mirabilis Ceftriaxone רגיש <=1.0 Proteus mirabilis Gentamicin רגיש <=1.0 Proteus mirabilis Meropenem רגיש <=0.25 Proteus mirabilis Nitrofurantoin עמיד 128.0 Proteus mirabilis Piperacill/tazobact רגיש <=4.0 Proteus mirabilis Sulfamethoxa/Trimeth עמיד >=320.0 Proteus mirabilis Cefuroxime axetil רגיש 4.0 Proteus mirabilis Ertapenem רגיש <=0.5 מה לעשות??? היא בוכה ומתאפקת בגלל הכאב!!! אני ממש לחוצה!!! תודה רבה

שלום, יש לגשת לרופא המטפל ולתת לה אנטיביוטיקה לפי הרגישות של החיידק. היא תחלים במהירות

מנהל פורום רפואת ילדים