צינון אצל תינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/10/2017 | 05:13 | מאת: לירון

שלום רב, ביתי בת ה8 חודשים כבר תקופה של כחודשיים החלה עם חרחורים שנשמעים כאשר היא נושמת- הרופא אמר שזה ליחה בתחילה נתן תרסיס מי מלח אך לאחר שימוש של כמה פעמים ביתי סירבה לקחת, הרופא אמר כי זה חולף לבד וזה ייקח זמן (כמה חודשים) האם באמת כך? ועוד דבר...בימים האחרונים הבחנתי בצינון (חרחור מהאף) - הרופא אמר לי לתת תרסיס מי מלח, אציין ואומר כי לא נראה שזה עוזר ובנוסף נראה שהצינון מאוד מפריע לה בשינה- זזה הרבה (מה שלא היה לפני). אשמח שתיתן את דעתך על כך תודה רבה

שלום, הטיפול שהוצע בהחלט טוב ויעיל. אם זאת ניתן לתת גם טיפות אף אוטריוין לתינוקות עם חומר פעיל מדולל וזה ייבש את האף ויקל על הנשימה.

מנהל פורום רפואת ילדים