תדירות מתן טיפול בטיפות פניסטיל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/09/2017 | 21:20 | מאת: בלינדה

שלום, הבת שלי בת השנתיים וארבעה חודשים סובלת מנזלת אלרגית (אנו גרים באירופה כרגע). נתתי לה טיפות פניסטיל פעמיים ביום במשך שבוע והנזלת עברה לגמרי כבר ביום הרביעי של הטיפול. יומיים אחרי שהפסקתי עם הטיפול הנזלת שוב חזרה. מה לעשות? האם לחזור לתת פניסטיל? כל כמה זמן מותר לעשות סבבים של טיפול? כמה זמן אורך כל סבב? תודה מראש!

שלום, סבבים של שבוע זה סביר אבל יתן לתת טיפול טוב יותר לאלרגיה. יש תכשירים ארוכי טווח יותר עם פחות תופעות לואי של ישנונויות. כדאי להתייעץ עם רופא מקומי שמכיר את התכשירים.

מנהל פורום רפואת ילדים