הקאות חוזרות אצל בני

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/09/2017 | 01:58 | מאת: כרמית

שלום, בני בן 4.5 ומאז שנולד מקיא לסירוגין. כתינוק היה מקיא בקשת ולאחר כל ארוחה, בהמשך הייתה הקלה בהקאות אך ההקאות תמיד היו ברקע ולא כלל. כיום ההקאות שוב חזרו ומופיעות גם בלילה. הילד מתלונן על הרגדת בחילה וכאבים בידיים. במהלך היום שמח וערני. היינו במעקב אצל גסטרולוג שנתן תרופות על מנת שתוכן הקיבה לא יעלה , אך ללא הועיל. כמו כן בבדיקת הביופסיה נמצא כי קיים חידר הליקובקטור , אולם ע"פ הגסרולוג לא קיבל טיפול לכך. אני ממש מיואשת ולא יודעת איך לסייע לבני שמזה 4.5 שנים מקיא ולא מוצאים את הבעיה. אודה מאוד לעזרה.

שלום, הליקובקטר יכול להיות בהחלט סיבה. ראשית יש לטפל בחיידק ואולךי ההקאות גם יעלמו.

מנהל פורום רפואת ילדים