כתמים אדומים בעור כמו כוויה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/09/2017 | 10:27 | מאת: אמא1

לבן שלי בן 13 במשך חודש יש כתמים אדומים חזקים בעור כמו כוויה שבאים והולכים. לא הצלחנו לשים לב לזמנים מסויימים וגם לא לאחרי אוכל, לפעמים מתחיל לו בבוקר עוד לפני שאכל משהו. הרופא הביא לו אריוס נגד אלרגיה, לקח את זה במשך שבועיים ולא ראינו שיפור מיוחד. האם יש עוד רעיון מה זה יכול להיות? בתודה

03/09/2017 | 10:30 | מאת: אמא1

תמונה נוספת

שלום, זה נשמע כמו תגובה אלרגית הקרוייה אורטיקרייה. הטיפול הוא אנטי אלרגי ולנסות לחפש מקור חשיפה חדש שגורם לתופעה

03/09/2017 | 11:22 | מאת: אמא1

תודה על תשובתך הסתכלתי באתר http://www.iskin.co.il/?CategoryID=80&ArticleID=98 כדי להבין. זה מוזר שהכתמים לא מופיעים מייד אחרי אוכל, למשל הבוקר הופיעו לאחר 14 שעות ללא אוכל. אבקש מרופא המשפחה בדיקות דם ופריזיטים בצואה. זה נראה לך כיוון נכון?

מנהל פורום רפואת ילדים