חוסר בחמצן תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2017 | 01:06 | מאת: חנית

שלום רב ד'ר, היום קילחתי את התינוקת שלי בת חודש, כאשר סיבנתי אותה הפוך החזקתי אותה כשהזרוע שלי תחת הגרון שלה ושאר הגוף רפוי במים, כשהפכתי אותה חזרה ראיתי שהיא לא נשמה, אדומה מאוד, עיניים דומעות ואדומותיצאנלה סבון מהאף והשפתיים שלה היו קצת כחולות. כנראה שהזרוע שלי חנקה אותה. רציתי לשאול אם היא לא נשמה דקה וחצי/שתי דקות זה יכול לגרום נזק מוחי חלילה? תודה רבה ולילה טוב

שלום, לא גרמתם לשום נזק וזה רק נראה לכם ככזה. להבא תזהרו יותר

מנהל פורום רפואת ילדים