חשש מאוטיזם - אמא חרדתית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/08/2017 | 11:14 | מאת: דניאל רווח

היי דוקטור, יש לי ילדה בת 7 חודשים ומאז שהיא נולדה פתחתי חרדה מאוטיזם. היא ילדה שמתפתחת לפני הספר, מתהפכת, זוחלת גחון, עולה על 6 ומנסה לזחול ולהתיישב, מחייכת, בוכה אצל זרים ותמיד מושכת ידיים אליי או לבעלי, אוכלת מרק ומוצקים בשמחה. הדברים היחידים שמטרידים אותי הם: 1. כשהיא יונקת היא אוהבת להסתכל על היד של עצמה ולעשות תנועות כמו התנועות ידיים של רקדנית בטן. 2. אין מצב שהיא תשב והידיים שלה יהיו רגועות, תמיד היא נוגעת, נוברת, מסובבת וכו. 3. היא אוהבת לתופף עם הידיים והרגליים על משטחים באופן תדיר. האם כל אלה מעידים על משהו חריג לגיל הזה? אמא שלי אומרת שאני מגזימה ושאלה דברים תקינים לגיל הזה.

20/08/2017 | 11:29 | מאת: דניאל רווח

שכחתי לציין - היא מאוד אוהבת לזרוק צעצועים על הרצפה ולשמוע את הרעש שהם יוצרים.

שלום, דברים רגילים לגיל ונראה שהכל בסדר. להרגע במיידי!!!

מנהל פורום רפואת ילדים