שילשולים אצל ילדה בת 2.8

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/08/2017 | 09:22 | מאת: מירי

בוקר טוב, זקוקה להתייעצות כבא לא יודעת מה לעשות. התחלנו גמילה לפני שבוע וחצי והפיפי הולך מעולה. הבעיה היא שכבר שבוע הילדה משלשלת. בהתחלה היה שילשול ממש כל היום וזה מאוד הפריע לגמילה ועכשיו כבר כמה ימים שזה שילשול בבוקר ובערב וזהו וגם את זה היא עושה בסיר או בשרותים. השאלה היא האם שילשול לא אמור לעבור תוך כמה ימים?? זה כבר נמשך שבוע! אגב התרבית יצאה תקינה

שלום, אמור לעבור ובכל זאת יכול להמשך. תנו לה פרוביוטיקה לילדים וזה יפסיק את השלשול

מנהל פורום רפואת ילדים