חשד לתולעים בדרכי שתן או בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/08/2017 | 06:09 | מאת: אריג

אני אישה בת 35..נדבקתי לפני כמה חודשים בתולעים אצל חברים..לקחתי וורמוקס כמה פעמים וזה לא עוזר..הלילה אני מרגישה מאוד רע..סחרחורות הקאות וחולשה כללית ..האם ייתכן שתולעים חודרים לרחם או מערכת השתן וגורמים לנזק? אני לא יודעת מה לעשות חרופאים יש רק תשובה אחת וורמוקס וכבר לקחתי כמה פעמים בחודשים האחרונים..אין תרופות אחרות? מה עליי לעשות ?

שלום, תולעים לא גורמות לתופעות שציינת. יש תכשירים נוספים שניתן לנסות ולא בטוח שעדיין יש לך תולעים.

14/08/2017 | 23:57 | מאת: אריג

ד"ר תודה על התשובה תולעים אכן יש לי אבל מרוב דאגה אני פחדתי שמה נגרמה לי דלקת בדרכי שתן ושזה מה שגרם לתופעות אלה..אם יש תכשירים נוספים מה הם ?

מנהל פורום רפואת ילדים