טרטרזין בסבון ידיים- בשימוש ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/08/2017 | 17:35 | מאת: עירית

שלום, היום נחשפתי לעובדה שסבון ידיים שאנו משתמשים בו באופן קבוע בבית מכיל את הצבע טרטרזין המוכר כחומר מסרטן. מעבר לעובדה שלא נשמש בו יותר, חשוב לי להבין את ההשלכות הרפואיות של שימוש בסבון כזה בקרב ילדים. יש לי ילד בן 4 ששטף ידיים עם הסבון הזה בשבועיים האחרונים ותינוקת בת שבוע וחצי (כמובן שלא היה שימוש ישיר עליה אבל מאחר ושטפתי ידיים לפני כל טיפול בה עם הסבון הזה אני מודאגת). תודה!

09/08/2017 | 19:01 | מאת: עירית

אציין שאת התינוקת גם הנקתי לאחר מקלחות עם אותו סבון (גם שאבתי חלב לאחר מקלחות) וזה ממש מטריד אותי ... שאולי שאריות סבון כזה נכנסו לה לפה. תודה!

שלום, להרגע במיידי!!! חומרים מסרטנים גורמים לבעיה בחשיפה ממושכת ולא שימוש בשבועיים. לא קרה כלום

מנהל פורום רפואת ילדים