אנטיביוטיקה לא עוזרת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/07/2017 | 08:36 | מאת: סימה

שלום! לפני כשבוע התעוררתי בבוקר עם שקדים מוגדלים ועטופים יפה כל הבלוטות מסביב עד אזור האזניים גם מוגדלות וחום גבוה 39.5 אני בת 47. יום למחרת בטפיסת כוחות הגעתי לרופאה והיא מיד רשמה לי ראפאפן. התחלתי להרגיש שיפור קל רק ביום השלישי והחום אכן יותר נמוך אבל ממשיך לעלות והבלוטות בגרון עדיין גדולות וכואבות מאד. האם האנטיביוטיקה לא משפיעה וזה בעצם תהליך שהגוף מתמודד לבד? אגב, לא נעשה לי משטח.

שלום, אנטיביוטיקה משפיעה תוך 3 ימים בממוצע. תמיד יתכן והיא לא מתאימה לחיידק ויכול להיות שזה בכלל וירוס ולא חיידק. סבלנות.

מנהל פורום רפואת ילדים