קילוף עור בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/07/2017 | 20:42 | מאת: אמא

שלום. לבני בן 3 היה מחלת חום 3 ימים בהמשך חום ירד והופיע פריחה באזור רגליים וידיים. רופא יתרשמה ככל הנראה ממחלת "פה ובגפיים". עברו שבועיים . מרגיש טוב ,לקח זמן עד שפריחה עברה ,עדיין יש ממש בצורה עדינה בקושי רואים בידיים אבל ממש בקטנה . הבעיה היא שבכפות הרגליים איפה שהיה פריחה עכשיו עור התחיל להתקלף. קבענו טור לרופא עור אבל עד אז מה זה יכול להיות? ילד חיוני מרגיש טוב ללא תלונות נוספות.תודה רבה

שלום, זה אכן חלק מהמחלה ויחלוף. אין סיבה לרוץ שוב לרופא במיוחד שהוא מרגיש בטוב.

מנהל פורום רפואת ילדים