כאבי ראש והקאות ילד בן 12 דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/07/2017 | 23:17 | מאת: שושי ש

דר אנני ממש נואשת יש לי בן מקסים בן12 לפני שלושה חודשים החלו לו כאבי ראש בעיקר באסור המח בעיקר בבוקר ולאורך כל היום מלווה הסחרחורת ולפחות 3-4 הקאות ביום הינו אצל רופא עניים הכל בסדר 4 פעמים נוירולג בדיקה תקינה .אם אר אי מור תקין ראו סיסטה 7.5 כתבו שזה תקין הלכתי לנויירוכרוגית דראתה את האם ער איי ואמרה שהכל תקין.הילד לא הלך חודש כמעט ללימודים לא הולך לקייטנה כל היום מתלונן שכואב הראש נורופן אקמול לא משפיע.מה עושים .עשו בדיקת דם במיון היתה תקינה אחרי יום שהקיא 6 פעמים היום 4. איזהנעוד סוג בדיקות ראוי לעשות?האם אולי זה קשור להורמונים?הוא גם מתלונן שתקוע לו משהו בגרון גםwall

שלום, עשיתם כל מה שאפשר לבדוק ולברר לא כל ממצא חריג. עשיתם בירור מקיף ביותר ולא זנחתם דבר. קשה לי לתת אבחנה מבלי לראות את כל הבדיקות שהוא עשה.

מנהל פורום רפואת ילדים