חום גבוה שלא יורד כשבוע ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/07/2017 | 09:09 | מאת: משה

שלום, לפני כשלושה שבועות הבת שלי (11 חודשים) אובחנה כבעלת מחלת הפה והגפיים. זה עבר לאחר שבוע , נשארו קצת קילופים בכפות רגליים וידיים. לאחר סופש רגוע, עלה לה חום בראשון שעבר ולאחר מס׳ ימים הרופא שלח אותנו למיון כי החום היה גבוה 40.2. במיון תחילה עשינו בדיקות דם תרביות שתן וכו ולא מצאו כלום, לאחר שכבר היינו בחניה הזמינו אותנו שוב לצילום חזה וגילו דלקת ריאות. נתנו לנו אנטיביוטיקה (מוקיספן). חלפו 6 ימים, יש לילדה עדיין חום גבוהה, בלילות זה נראה שמשהו כואב לה, היא מתקפלת ומשלבת ידיים, היא בוכה בכל פעם שנוגעים בה, הרופא רוצה לשלול מחלת הקוורסקי ויש בדיקות אקג. אציין כי במהלך התקופה הארוכה היא מקבלת נר כל כמה שעות להורדת החום. יש לנו יותר מידי סימני שאלה, אנחנו כבר אובדי עצות, נשמח לשמוע חוות דעת על פי הסיפור, מבקש באמת שתשתדלו לכתוב מעבר (לפנות לרופא המייעץ להמשך טיפול) תודה מראש

שלום, אני מבין את הרצון שלכם אבל קשה לעשות רפואה ובודאי לא רפואה טובה דרך המחשב ועם כל כך מעט נתונים. אין לי מולי לא בדיקות דם, לא הדמייה ובודאי לא את הבדיקה הגופנית שלה נכון להיום. אני יכול לאמר שיש הרבה מחלות וירליות שנמשכות תקופות ארוכות עם חום גבוה וכו' והן חולפות תוך מספר ימים נוספים.

מנהל פורום רפואת ילדים