נזלת שלא נגמרת. ילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/07/2017 | 20:47 | מאת: נירית

שלום , בני בן 3.5 סובל מנזלת שלא נגמרת בכמויות... לא מפסיקה ליזול... נזלת בכל הצבעים. עבר אבחון אלרגי ולא נמצא אלרגי למה שבדקו. לעומת זאת נמצא עם חוסר מוחלט של iga. קטן מ 10. מה עושים ? איך עוזרים לו ומקילים עליו ? אני נותנת תוספת ויטמינים והרבה מיץ תפוזים.. וגם פרוביוטיקה (כי גם סבל הרבה מזיהומים במערכת העיכול). בעבר קיבל דסלורטידין וסינגולייר כי חשבו שהמצב שלו מאלרגיה ... וגם אבאמיס ... הדסלורטדין דווקא עזר. ייבש קצת. מותר לתת דסלורטדין הרבה זמן לאורך חודשים או שהייבוש הזה של הנזלת לא טוב ? ממש קשה לי לראות אותו ככה. עם הנזלת זולגת ונוזלת והאף הסתום... ועוד שאלה - יכול להיות שכשיגדל כל זה ישתפר קצת ? יש מקרים שזה משתפר ? גם העיניים שלו שורפות כל איזה זמן והשמש מסוונרת. אודה ליעוצץ. תודה רבה רבה , נירית

שלום, זהו מקרה קלאסי לטיפול בהומיאופתיה. מאד עוזר לבעיות אלרגיות כפי שתארת. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים