החלפת פורמולה עקב פליטות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/07/2017 | 09:01 | מאת: עמית

שלום רב, מבקשת להתייעץ בתי בת 3 חודשים הייתה אוכלת עד עכשיו סימילאק אדוונס והייתה פולטת המון וסבלה מגזים אבל רק בשעות הערב החלפנו פורמולה לנוטרילון ar בגלל הפליטות ואכן זה עזר אבל הגזים התגברו בצורה מחרידה כל היום וגם בלילה מתעוררת פעמים מכאב אחרי שהיא ישנה קבוע לילה שלם השאלה היא מה עדיף? כי להבנתי בכל מקרה חוזרים לפורמולה רגילה אחרי שהילדה מתרגלת ולא פולטת מה כדאי לעשות לחזור לפורמולה הקודמת?

שלום, תופעה מוכרת של מעבר לפורמולה נגד פליטות. אני ממליץ להוסיף טיפול הומיאופתי שיפסיק את הפליטות באחוזי הצלחה גבוהים. החזרה לפורמוהל הקודמת תחזיר את הפליטות בכמות רבה ויוריד את קצב העלייה במשקל.

מנהל פורום רפואת ילדים