מיקרה שקרה השבוע לנכד שלי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/06/2017 | 15:06 | מאת: דרוקמן יצחק

הנכד שלי בן שש בדרך כלל בריא נימצא בתהליך גמילה ממוצץ השבוע נכנס כהרגלו להיתקלח וכשלא יצא מהמיקלחת ההורים מצאו אותו שוכב על ריצפת המיקלחת כשהוא רדום ולוהט מחום ההורים קיררו אותו בעזרת מגבות מיים ומישחה להורדת החום שאלתי האם זה דבר שמוכר והאם זה לא מצריך בירור רפואי ועל ידי מי לדוקטור שינהר בתודה מראש

שלום, עליית חום מהירה יכולה להביא להתעלפות או אפילו פרכוס. אכן פעלו נכון וקיררו אותו וזה טוב. לא נראה שיש צורך בבירור נוסף כרגע.

מנהל פורום רפואת ילדים