תינוקת אם חום תוך כדי לקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/06/2017 | 14:57 | מאת: מירב

היי ביתי בת שנה ושבע חודשים במהלך שבוע שעבר היה לה חום כשלושה ימים לקחתי אותה לרופא. הוא עשה לה משטח גרון ויצא חיובי נתן לילה אנטיביוטיקה פעמיים ביום 7 cc למשך 10 ימים במשך חמישה ימים נתתי באופן רציף ואתמול פיספסתי לה מנה אחת היום בבוקר היא המשיכה את הטיפול ועכשיו לקראת הצהריים החום חזר ...שאלה שלוקחים אנטיביוטיקה בדרך כלל לא אמור להיות חום או שאני טועה מה עושים עכשיו

שלום, לעיתים יש גל שני של חום. יש להמשיך את הטיפול כפי שניתן.

מנהל פורום רפואת ילדים