בלוטת רוק בפה של הילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/06/2017 | 21:09 | מאת: גילה

שלום רב, בבדיקת שיניים שיגרתית בגן התגלתה בלוטת רוק נפוחה בפה של הילד. אנחנו ממש בלחץ מהנושא ולא יודעים מהיכן להתחיל. פנינו לרופא משפחה שהפנה אותנו לכירורג. הילד לא התלונן על כאבים או תחושה לא נעימה ולכן גם לא גילינו זאת לפני כן. מה זה יכול להיות ועד כמה זה עלול להיות מסוכן? מדובר בסופ״ש וכרגע אין ממש רופאים פנויים תודה

שלום, להרגע במיידי. קרוב לודאי שזה תקין ונורמלי. יש להבדק ע"י רופא א.א.ג מומחה לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים