קליקים בפרקי הירכיים בתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/06/2017 | 00:10 | מאת: מור

שלום, בני בן 4 חודשים. הופנה לבדיקת אולטרסאונד של פרקי הירכיים עקב קליק בירך בעת בדיקה של רופא הילדים. האולטרסאונד יצא תקין. בוצע גם בגיל חודש וגם בגיל 3 חודשים. בבדיקת הרופא עדיין נשמעים קליקים. יש לציין שקיים רקע משפחתי של פריקת ירך. האם יתכן שיש קליקים אך אין בעיה במפרק הירך? האם מומלץ לעשות אולטרסאונד נוסף עוד כמה חודשים?

שלום, ממליץ רק על בדיקת אורטופד מומחה לילדים. אין צורך לחזור על האולטראסאונד.

מנהל פורום רפואת ילדים