חיסון טטנוס לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/06/2017 | 14:14 | מאת: חגית

הבן שלי בן 4 וחודשיים, היום בצהריים ביקר ברפת ונחתך קלות מברזל בשפה ובעור.. עם החתכים הזעירים/שריטות קטנות אין ככ מה לעשות (לא זקוקים לטיפול קוסמטי כמו הדבקה/תפירה... ) חוצמזה חוסן DTaP לפי שגרת חיסונים (4חיסונים שהאחרון מבינהם לפני 3 שנים ) . האם בכל זאת צריך חיסון טטנוס ? או משהו נוסף...?

שלום, ממש לא הוא מחוסן

04/06/2017 | 17:19 | מאת: חגית

שאלה נוספת : כעת יומיים לאחר שנפצע נוצר נגע קטנטן לבן על השפה (ספק מוגלה ..) האם משחת סינטומיצין מתאימה לטיפול באיזור זה ?

מנהל פורום רפואת ילדים