תינוקת עייפה למרות שישנה הרבה שעות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/05/2017 | 19:42 | מאת: ניצן

הבת שלי בת 11 חודשים. הולכת לישון בסביבות 18:30 וקמה ב7 בלי להתעורר בלילה. היא ישנה קבוע בצהריים בין שעתיים לשלוש. עשינו לה ספירת דם והכל היה תקין. הבעיה היא שהיא נראית עייפה במהלך היום. בבוקר כבר בסביבות 9 היא משפשפת את העיניים ואחהצ ב5 מניחה את הראש כאילו רוצה לישון. היא פעילה ןמשחקת יפה כל היום אבל אני לא מבינה למה היא עיפה... תודה

שלום, בהחלט יתכן והיא נמצאת בתקופה של קפיצת גדילה ולכן הגוף דורש יותר מנוחה. תנו לה לנוח בשקט.

מנהל פורום רפואת ילדים