רגישות לסימילאק בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/05/2017 | 21:52 | מאת: ירון

שלום בתי בת שנתיים. בחודש האחרון היא הייתה מתעוררת בלילה בבכי ואומרת שכואבת לה הבטן. אנחנו היינו נוהגים לתת לה בערב מעט סימילאק (מנה אחת על בקבוק של 200 מ"ל). חשדנו שאולי זה בגלל הסימילאק והפסקנו ואכן היא הפסיקה להתעורר בלילה. כמובן שאנחנו יותר לא ניתן לה סימילאק. רצינו לדעת האם יש צורך לבדוק אותה באופן מסודר אם יש לה רגישויות או אלרגיות מסוימות? תודה

שלום, אני מניח שעד עכשיו היא אכלה פורמולה כלשהי ולכן אין צורך בבדיקות מיוחדות.

מנהל פורום רפואת ילדים