גזים ובריחה ממש צריכה תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/05/2017 | 18:34 | מאת: נוי

דר שנהר שלום רב מה שלומך ביתי בת 9 שנים ילדה בריאה סובלת מידי פעם מגזים יש ימים שבכלל אין ויש ימים שיש וקורה לעיתים רחוקות שיש לה כמויות גזים וגורם לה לבריחת הגזים בתחתונים מה עושים עם זה עוד פעם זה קורה ממש לעיתים רחוקות לדוגמא בשבת שעברה היינו אצל גיסתי ואכלה פרגית ציפס אורז סלט ירקות חצי פיתה ואז אכלה ביסלי מרשמלו במבה והגענו הביתה בערב פתאןם היו מלא גזים וברח לה ואז הלכה להתקלח ושןב היו גזים ורצה לשירותים ויצא לה יציאה למרות שיצאה בצהרים וזהו למחרת הכל רגיל יציאה אחת ביום ואין גזים ככה בימים רגילים אוכלת בבוקר פתי בר וכוס תה ארוחת עשר כריך עם גבינה צהובה צהריים פסטה עם שניצל אחרי צהרים בננה וחטיף דובונים ובייגלה ובערב טוסט עם גבינה צהובה ומלפפון זה ככה כמעט כל יום אותו אוכל היא 133 ושוקלת 23.5 היא רזה ממה נובעים הגזים והבריחה והאם יש סיבה לדאוג היא לוקחת כבר שנים באופן קבוע פעם ביום פרביוטיקה אודה לתשובה

שלום, יתכן ויש מזונות שהיא פחות סובלת ולכן יש ריבוי גזים. שווה לבדוק צליאק. לעיתים בגיל הזה הם עדיין אינם מבחינים טוב בין גזים ולעיתים יש גם יציאה נוזלית וזה בורח להם. סיבה לדאגה -ממש לא אבל כדאי לברר שאולי יש מזונות שעליה להמנע מהם.

מנהל פורום רפואת ילדים